8 Aralık 2013 Pazar

Youtube dan Para Kazanma


Youtube dan Para Kazanma-Sadece üstadların bildiği Youtubedan para kazanma sırlarını bu yazıda açıklıyoruz.

Youtube dan para kazanmak istiyorsunuz

Youtube dan para kazanma yolları arıyorsunuz ama nasıl yapacağınız hakkında hiç bir fikriniz yok.
Her gün internette zaman harcıyorsunuz ve sürekli youtube dan videolar izliyorsunuz. İşte burada Youtube dan para kazanma hakkında her şeyi öğreneceksiniz.
Youtube ya yüklediğiniz videolardan para kazanacaksınız ve kazancınız banka hesabınıza aylık olarak düzenli bir şekilde ödenecek!
Nasıl mı?
 youtubedan para kazanmak Youtubedan Para KazanYukarıda youtube kazançlarını görmektesiniz.
Bunu için size tek gereken şey Youtube dan para kazanmak için Youtube akedemisi eğitim seti.
Peki Youtube akademisi ile neler öğreneceksiniz.
Youtube dan para kazanma kazanç teknikleri
Youtube kazanç çeşitleri
Youtube video upload anlatımı
Youtube video İzlenmelerini arttırma yöntemleri
Youtube ayarları ve youtube strategy
Tüm bunları öğrenecek ve Youtube de kazancınıza kazanç katacaksınız.
Youtube dan para kazanmak gerçek mi?
Youtube dünyada en çok ziyaret edilen 3 siteden biri olduğunu biliyor musun?
Youtube bir video arama motoru ve arkasında GOOGLE arama motoru vardır.Bu yüzden Youtube’ye yüklediğiniz videolar hemen google tarafındn indexlenmektedir.
Youtube’de günlüklük video izlenme oranı 3 milyarın üzerinde, ayrıca her geçen gün izlenme sayısı artmaktadır.
Youtube mobile izlenme sayısı 100 milyonu geçmekte ve yine her geçen gün izlenme sayısı artmaktadır.
charlie bitme, Youtube dan Para KazanmaYukarıdaki videoyu örnek olarak gösteriyorum, iki kardeşten biri diğerininbaş parmağını ısırıyor bu haberde görüldüğü gibi yaklaşık 600.000 $ kazandırdı, 2013 itibari ile ve halen kazandırıyor. Sizlerde buna benzer amatör görüntülerden güzel kazanç elde edebilirsiniz.
Youtube dan para kazanmaya nasıl başlayacağım?
Youtube akadamisi eğitim seti ile adım adım öğreneceksiniz, videoları nereden bulacak ve ne sıklıkla yükleyeceksiniz, nasıl düzenleyeceksniz. Hesap ayarlarını nasıl yapacaksınız, youtube ye nasıl video yükleyeceksiniz buna benzer çözümler için elinizin altında bir rehber olacak.
Youtube dan para kazanma yolları nelerdir?
Pekçok kişi Youtube’yi video izlemek için kullanmaktadır, aslında Youtube, Google ile birlikte dünya çapında çok büyük bir şirkettir. Youtube yüklediğiniz videoların izlenme sayısına göre ücret ödemektedir. Ayrıca youtube’nin ödemesi haricinde, sizler de yüklediğiniz videolardan farklı yollarla para kazanma yöntemi bulunmaktadır.
Youtube dan kazandığım parayı görebilirmiyim ve kazandığım parayı nasıl alırım?
Youtube size özel panelde yüklemiş olduğunuz videoların istatistiklerini görebilir ve ne kadar kazandığınız görebileceksinz. Ayrıca kazancınız hesabınıza her ay otomatik olarak gönderilmektedir.
Benim videolarımı neden izlesinler ki?
Evet çok haklısınız, Youtube üzerinde binlerce hatta milyonlarca vieolar var, neden izlesinler diye düşünüyorsunuz. Youtube akademisi olarak izlenme sayınız arttıracak yöntem ve taktikler ile binlerce kişi tarafından videolarınız izlenecek.
Youtube dan kimler para kazanabilir?
Youtube dan öğrenciler, ev hanımları, emekliler, çalışanlar, evde, iş yerinde, internete bağlanabilen herkes Youtube'dan para kazanabilir.Hatta park time çalışarak daha fazla kazanç bile elde edebilirsiniz.
Youtubeya yüklediğiniz videolardan uyurken bile para kazanabilirsiniz. Video yüklediğiniz de yani tatilde, gezerken, çalışırken sürekli kazanç elde edebilirsiniz ve ömür boyu otomatik olarak para kazanırsınız.

youtube dan para kazanmak, Youtube dan Para Kazanma
Youtube dan Para Kazanma Rehberini

17 yorum:

  1. Merhaba,bende youtube dan para kazanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bolğumu dikkatli şekilde inceleyin.Youtube'dan para kazanma konusunda tüm bilgi birikimimi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum.Faydalı olan kaynakları tanıtıyorum.Bu kaynaklardakileri uyguladığınızda youtube dan para kazanmak hayal değil emin ol.

      Sil
    2. Merhaba, para kazanmak için ayda 200 TL ödememiz mi gerekiyor ?

      Sil
    3. Hayır youtubedan para kazanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor.Yani her ay üyelik ücreti falan yok...Sadece bu işi nasıl yapacağınızı öğrenmek için rehbere vereceğin bir seferlik ücret dışında. O da 50 60 lira falan.Yukarıda bunu açıkladım zaten.

      Sil
  2. Youtubeden 1000 izlenmeye ne kadar para ödiyor

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Ben Samet admin simdi ben video attım youtube izlenme olunca para nasıl gelecek yardım edermisin anladım de pek http://www.youtube.com/channel/UCL5OkHJF7eFfrtF7EG-Mb7A kanalım bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Samet,sadece tek video ile kalma ne kadar çok video yüklersen kazancın o oranda yükselir.
      Fakat hangi tür videolar daha çok kazandırır, hangi kanalları açmalısın,youtube dan nasıl para gelecek, youtube dan kazandığın ödemelerini nasıl alacaksın gibi sorularının yanıtları için yukarıda önerdiğim rehbere sahip olmalısın.
      Çünkü telif ten dolayı burada detaylı bilgiyi ancak bu kadar verebiliyorum.
      Bol kazançlar

      Sil
  4. Merhaba, youtube'dan para kazanmak isteyen kişilerden birisiyim. Öncelikle bir sorum var, youtube'dan para kazanmaya başlamadan önce belirli bir izlenme sayısına ulaşmış olmamız gerekmekte mi yoksa istediğimiz zaman başlayabiliyor muyuz?

    YanıtlaSil

  5. Arkadaşlar bende youtube’den cok ciddi rakamda paralar kazanıyorum. Bunu’da android telefonum sayesinde yapiyorum. Benim android telefonla, sistemli bir sekilde, yururken bile, ℅100 kopya (spam)video ile nasil para kazandigimi ogrenmek isterseniz,size bu sitenin linkini veriyorum YOUTUBE AKADEMİSİ- Youtube Para Kazanma Rehberi Dijital Eğitim Kitabı sorun yaşamadan, nasıl youtube’den para kazanılır öğrenin ve sizde hemen para kazanmaya başlayın.
    Hic bir yerde bulamayacağınız, altın değerinde bir yöntem. İnanın arkadaşlar bu pasta çok büyük, hepimize fazlasıyla yeter. Sadece çalışmak ve biraz emek harcamak lazim.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba hesaba yatan parayı çekmek için dolar hesabı açmak gerekiyor mu yoksa tl hesabı yeter mi yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  7. Hüseyin Sağlam28 Mart 2015 04:31

    Yeni Bir İş Modeli Youtube Para Kazanma
    Youtube para kazanma denilince aklınıza ne gelir birçoğunuz youtube video yüklediğimizde bize paramı veriyor? Diye düşünen mutlaka çoktur, ama doğru youtube ’da yüklemiş olduğumuz videoları izledikçe ve o videolarda çıkan reklamlara tıklandığı sürece bizler para kazanıyoruz.
    Sermaye gerektirmeyen bu kazanç yönteminde en önemli etken videolarınızın olması yada nasıl video hazırlanır öğrenmelisiniz. Birçoğumuz hemen 4 – 5 video atayım hemen para kazanmaya başlarım diye düşünebilir ama bu düşünce biraz yanlış hatta ilk yapılan hatalardan biri, youtube video yüklemenin de bazı yöntemleri ve yüklendikten sonra bazı işlemlerden geçirmeniz gerekmektedir.
    Bu işlemlerin en ayrıntılı yapabilmek için burada bulunan youtube kazanç kitabı içerisinde ki bilgileri kullanmanız tavsiye ederim. Çünkü bir çok yöntem ile kazancınızı nasıl arttıracağınızı anlatıyorum. Ayrıca Youtube çok kazandıran kelimeler ile hazırlayacağınız videolar ise yüksek kazanç elde etmenizde faydası çoktur. Düşünün bir kanalınız var 100 bin izlenim almış aylık ama 150 TL civarı kazancınız olmuş diyelim ki bu kanalınızda güzel bir çalışma ile özel seçmiş olduğunu kelimeler ile kanalınız ne kadar kazandırır.
    Bin tıklanma almışsınız 150 TL eğer bu miktar 500 Tl hatta daha fazla kazancınız olsa ne dersiniz evet süper olur dersiniz. İşte tam burada sizlere bu eğitim setini hazırladım ve bu sayede kazancınızı arttıracaksınız. Arttırmakla kalmayacak yeni kanallar hazırlayarak daha çok kazanacaksınız. Bir örnek ile açıklayalım 2 kanalınız var aylık kazancı 200 tl 10 kanalınız var aylık 2000 tl güzel mi evet güzel ama niche kelime seçimi ile bu kazancınızı 2 veya 3 e katlamak istemez misiniz?
    Cevabınızı duyar gibiyim bu hayat şartlarında evde oturarak para kazanmak için en ideal bir yöntem değil mi, şimdi yapmanız tek gereken bu eğitim setine sahip olmak ama kararsız kaldığınızı düşünelim youtube kazanç kanıtı görmek için Burayı Tıklayın

    YanıtlaSil
  8. Merheba videoya ornefin 1000 kere izlenmisse kac para geliyo

    YanıtlaSil
  9. Merhaba para kaybımız oluyormu?
    Yani kira falan varmı?

    YanıtlaSil